torstai 31. lokakuuta 2013

Happy Halloween

Oma luurankomme poikien kurpitsat kainalossa.
Halloween alkoi heti aamusta ainakin miehen työpaikalla. Yksi työkaveri oli Duffman eli jokin Simpson-animaation hahmo (ks. linkki) ja toisella oli peruukki. Pojat puolestaan halusivat hieman säätää kostyymejään. Iso A teki robottiasun ja pikku A lisäsi merirosvopukuunsa liinan kasvojen eteen. He kävivät kiertämässä ensin itse ja sitten he ovellamme huutelivat: "Trick or treat! Come and see!" ja "Happy halloween! There is candy. Come here!" Ohessa otteita iltamme kuvasadosta. (P.S. kurpitsa-juustokakku on nyt tehty, nam. Ks. resepti blogijutusta Kurpitsa- ja banaanireseptejä 18.10.13.)

Luuranko ja Miss Vampyyritär jakoivat herkkuja.
Blogitar parhaimmillaan.
Kurpitsataidetta ja kummituksia.

Vihreä mies ikkunassa.
Alakerran porukan tunnelmaa.

Tiesitkö muuten, että esim. meksikolaiset juhlivat suomalaisen pyhäinpäivän aikoihin omaa Dia de los Muertosiaan eli kuolleiden päivää? Ks. linkki.

2 kommenttia:

 1. Heippa K!

  Hauskoja kuvia :) Terveiset opistolta! Perjantaina vietettiin hauskat henkilöstön pikkujoulut tehokkaan kehittämispäivän jälkeen. Hankerintamalla tavataan kolmen opiston hankeporukan kesken meillä 1,5 viikon päästä, ohjelmaa suunnitellaan kuumeisesti..

  Montakos kuukautta teillä on vielä tätä reissua jäljellä?

  Terv. Nuorempi R kieltenopettajien kopista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa R ja kiitos terveisistä! Kiva että teillä siellä on mukavanoloinen vauhti päällä. Huomasin FB-päivityksistä, että kulttuuria on nautittu. Toivottavasti hankkeessa olevat opiskelijat ovat innoissaan, niin ei tarvitse kuin pitää tulta yllä. Onhan noita kuukausia vielä jäljellä mutta voiton puolella ollaan, heh. Käydään jouluna kotona-kotona rannikolla ja sitten takaisin tänne Buffalon talveen. Toivottavasti tulee lunta; otimme sukset mukaan.

   Mukavaa talven alkua ja terveisiä koko opiston väelle!

   K

   Poista