sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Halloween-fiilistelyä

Jollei tämä saa herkkua, on jekku kauhea!
Hyvään alkuun ovat pojat päässeet halloweenittelussa. Molemmilla on puolisen kiloa karkkia, jota he saivat tänään kauppojen tempauksesta ja yhdestä konsertista.

Elmwood Avenuella vilisi päivällä asiaankuuluvasti pukeutuneita lapsia silmät loistaen. Meidän pikku merirosvommekin menivät rohkeasti mukana ja sanoivat "trick or treat". Kierroksen saalis oli runsas. (Tosin pienempikin herkkumäärä olisi riittänyt.)

Piraatteja neljä kappaletta plus yksi pikku paholainen.
Heti perään menimme kuunteleman Buffalon filharmonisen orkesterin kauheaa halloween-musiikkia, joka oli hyvinkin nautittavaa. Kappaleiden nimiä en enää muista. Joukossa oli ainakin venäläistä musiikkia, norjalaista (Peer Gunt), elokuvamusiikkia (Addams Family)... Ja mikä hilpeintä: orkesterin soittajat olivat pukeutuneet erilaisiin teeman mukaisiin asuihin. Kapellimestari oli kana. Soittajina oli noitia, zombeja, kissoja, lehmiä ja sen sellaisia.

Pojat viihtyivät melko hyvin konsertissa, ja iso A kävi monien muiden lasten mukana pukuparaatissa konserttilavalla. Lähtiessä pojat saivat yllätyspussit ovelta.

Ensi torstaina on varsinainen halloween-ilta täällä. Tikkarit ovat valmiina odottamassa oveen kolkuttajia, pikku koristeluuranko on hankittu, keksejä leivotaan huomenna... Reseptin laitan myöhemmin tänne blogiin. Leipomisesta puheen ollen, yksi tuttumme on jo nyt kokannut ja leiponut seuraavia halloween-herkkuja (?): hyytelöaivoja, matoja, karkkiomenoita, vampyyrikuppikakkuja, vampyyri-inkiväärileipiä, aivodippiä... Nami, nami.

"Soittajien pukeutuminen kuvaa heidän persoonallisuuttaan", sanoi kapellimestari Kananen.

Kleinhans Music Hallin luuranko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti