lauantai 24. toukokuuta 2014

Idän Grand Canyonilla

Idän Grand Canyon eli Letchworthin rotkot.

Kaksisataa metriä syviä kanjoneita ja suuria vesiputouksia olimme ihastelemassa Letchworthin kansallispuistossa parin tunnin ajomatkan päästä Buffalosta. Kesäisessä säässä oli mukava kävellä polkuja ja portaita pitkin ja pysähdellä katsomaan alapuolella lentäviä kotkia tai yläpuolella jyrkänteestä tihkuavaa vettä.

Näitä putouksia täällä riittää.
Pitkä päiväreissumme oli kiva, koska olemme tiistaista lähtien asuneet hotellissa. Ohjelmaa kuitenkin riittää ensi torstaihin eli Suomeen paluuseen saakka. Tänään matkan varrella ohitimme muuten Etelä-Walesin, Hollannin, Sardinian ja Bostonin. Ei ole vaikea arvata, mistä kylien perustajat ovat olleet kotoisin. Arcaden pikku kaupungissa näimme aidon höyryveturin, joka liikennöi säännöllisesti turistien iloksi.

Höyryveturi 40-luvulta.

Hotellista näkyy Delaware Ave.
Baareja näkyy hotellin ikkunasta.



Linkkejä


Letchworthin kansallispuisto http://www.letchworthpark.com/
Arcaden höyryveturi http://www.arcadeandatticarr.com/
Hotelli Hampton Inn http://hamptoninn3.hilton.com/en/hotels/new-york/hampton-inn-and-suites-buffalo-downtown-BUFDTHX/index.html

P.S. Blogin pääkuva vaihtui kesäiseen kaupunkitunnelmaan. Entisen naapurustomme kaunein puutarha näkyy kuvassa ja tietenkin paloauto, joita usein näkee ja kuulee. Ehkä tällaisena haluamme Buffalon muistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti