maanantai 28. huhtikuuta 2014

Arkihaaste

Facebookissa pyörii arkihaastekisa, johon en osallistunut, vaikka pyydettiin. En jaksanut sille foorumille laittaa kuvia, kun täältä niitä löytyy. Tässä tulee pari lisää, ja kyllä - niistä kahvimukeistakin, joita jossakin mediassa manattiin tylsistä tylsimpinä. Niitä näet tuolla jossakin tiskitelineessä toisessa kuvassa, jos tarkasti katsot.

Ensimmäisen kuvan otin, koska pojat olivat järjestäneet meille viikonloppuna yllätyksen. He heräsivät aikaisin, siivosivat huoneensa omasta aloitteestaan ilman minkäänlaista painostusta ja kattoivat aamupalan pöytään. Voi sitä onnenpäivää! Kehuin heitä niin kovasti, että he laajensivat siivousurakan myös olohuoneeseen. Lisää näitä päiviä, vaikka kerran viikossa.

Legot, jotka yleensä leviävät päivittäin ympäriinsä, vaihtuivat linnaan.

Kompakti tiskausnurkka, jossa syvä allas.
Alla näkyy kätevä tiskausnurkkamme. Erityistä kiitosta saa nostettava sivutaso, jolle tiskit voi kasata. Vasemmalla kuivaustelineessä astiat kuivuvat nopeasti, koska tason alla on patteri. Musta reikäinen levy laatikon alla päästää mukavasti lämmintä ilmaan patterista, mikä mahdollistaa miellyttävän tiskaustapahtuman. Ikean liian leveärakoista metallista kuivaustelinettä altaan yllä kuitenkin moitimme. Arvioiden kahdeksan lasia on mennyt rikki, koska ne ovat keikahdelleet telineeltä alas. Kunniamaininta annetaan suurelle ikkunalle, josta on mukava tarkkailla kadulla kulkijoita.

Seuraavassa kuvassa esittelyssä kellarissa olevat jättikokoiset pesu- ja kuivauskoneet, joissa voi hoitaa suuret määrät pyykkiä kerralla. Pesukone saa miinuspisteitä siitä, ettei se aina pese kunnolla. Kuivausrumpu puolestaan syö vaatteita. Se pisti palasiksi ihanan pehmeäksi kuluneen t-paitani vuodelta 1995. Harmittaa, koska Budapestistä ostamallani paidalla on ollut tunnearvoa ja se on ollut mainio kesäunipaita. Aika aikaansa kutakin, sanoi mies.

Suursyömärit suut ammollaan. Syökää vanhat vaatteet, uusia en teille anna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti