sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Aikaa lentää ja kohta mekin

Enää reilu kuukausi ja sitten lähdetään takaisin Suomeen. Isolla A:lla on tullut puuskittaista koti-ikävää viime aikoina. Pikku A puolestaan on miettinyt, minkälaisia sääntöjä Yhdysvalloissa ja Suomessa on. Suomessa on kuulemma hyvä sääntö se, että saa luistella järven jäällä. Yhdysvalloissa on hyvää se, ettei tupakkaa mainosteta ruokakaupassa. Olen kysynyt pojilta, onko jokin asia, jota he voisivat jäädä kaipaamaan Amerikasta, kun ollaan takaisin Suomessa, mutta he eivät ole osanneet vastata. Iso A kuitenkin sanoi, että Suomessa ovat sitten hyttyset haittaamassa hommia, kun täällä ei niitä ole.

Aikuisen näkökulmasta täällä on ollut sellaisia hyviä juttuja, joita ei kotona ihan lähellä ole. Jään kaipaamaan yksityistä kuntosalia, joka on tuossa parinkymmenen loikan päässä. Myös ruokakauppa Wegmansia voi tulla ikävä. Mutta pianpa se arki siitä tasoittuu uomiinsa. Kivointa on nähdä omia perheenjäseniä, ystäviä ja sukulaisia. Ja toivon, että muutenkin elämästä tulisi nykyistä sosiaalisempaa. Ja metsä, oo-oo, siellä kun pääsee juoksemaan ja napostelemaan metsämansikoita.

Päivitin blogin aloituskuvan, koska en usko, että enää tulee takatalvea. En ainakaan toivo. Tänään oli 30 astetta auringossa ja 20 varjossa.

P.S. Hyvää pääsiäisen jatkoa ja kiitos onnitteluista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti