maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tiedote lukijoille

Hyvät lukijat!

Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja toivomuksia aiheista. Kommentteja voi jättää suoraan tekstin alla olevasta kohdasta, jossa lukee "Ei kommentteja". Sitä klikkaamalla avautuu ruutu, johon voi kirjoittaa. Laita ystävällisesti viestisi loppuun etunimesi ja vaikka sulkeisiin asiayhteys, josta tunnemme toisemme, niin tiedän, kenelle olen vastaamassa. Painamalla "Julkaise"-nappia, kommenttisi tulee esiin ja saan siitä viestin. Tutut voivat lähetellä myös sähköpostia tai perinteisiä kirjeitä.

Me kirjoittajat, tai oikestaan ainoastaan minä käytän ihmisistä vain etukirjaimia. Kasvokuviakaan päähenkilöistä ei täällä julkaista. Julkisen ja yksityisen rajat kulkevat siinä, sillä periaatteessahan kuka tahansa voi käydä seikkailemassa tällä sivustolla. Kuvat ovat siis anonyymejä tai julkisilta paikoilta. Jatkossa tänne tulee silti kuvia myös talosta, sisustuksesta ja puutarhasta.

Harkinnassa on tehdä ruokakorivertailua Suomi vs. USA, kertoa hieman kaupungista, käsitellä bisnesmaailmaa... Katsotaan, miten energiaa piisaa.

Kiitos ja palaillaan siis!

3 kommenttia:

 1. Terveisiä sinne lätäkön toiselle rannalle!

  Kiva, että olet aloittanut blogin teidän "uudesta" elämästä. Näyttäisi siltä, että olette asettuneet hyvin sinne. Pojille on varmasti tosi jännittävää. :)

  t. Sara (Alkio)

  VastaaPoista
 2. Kiitos viestistä. Muuten olisi täällä kaikki ok, jos vessan kanssa ei olisi ollut - ja toivottavasti ei enää ole - ongelmia. On pitänyt käyttää sitä Aku Ankasta tuttua työkalua, ja kolmesti olen tarvinnut putkimiestä. Tänään vaihdettiin koko istuin, ja vika on kuulemma sitten lopputuotteessa, jos vessa ei vedä... No, eipä tästä aiheesta enempää. - Pääsiäistä täällä odotellaan. Pääsiäispuput ovat kova sana, ja eri yhteisöt järjestävät pääsiäismunienetsintätempauksia. Lisäksi puolalaisilla on jokin parinhankintajuhla ensi viikolla. Musiikkia, veden pirskottelua toisten päälle, jotain sellaista. Terveisiä!

  VastaaPoista
 3. Ääh, hankala juttu tuo vessajuttu. Luultavasti siinä on liian ahtaat putket. Kokenut saman Norjassa aikoinaan. :/ Täällä oli tänä aamuna -20 C ulkona. Lujassa on, se kevään saapuminen. Onneksi päivällä lämpiää kivasti ja näkee, miten lumet sulaa. :) Pääsiäiskokolle mennään lauantaina, jos ei ole liian huono ilma. Silloin katson vain keittiön ikkunasta palavaa kokkoa.

  Mukavaa pääsiäistä teille!

  Sara

  VastaaPoista