keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Nyt se alkaa

Tervetuloa seuraamaan nelihenkisen perheen seikkailua Yhdysvaltojen koillisosassa Buffalossa. Hieman vielä aikaero vaivaa, ja siksi en nyt kauaa kirjoittele. Sen verran kuitenkin, että laitan tähän muutaman huomion. 1. Sängyt ovat täällä hirrrveän isoja. Tuli otettua mukaan Suomesta yhdet petivaatteet, mutta niille ei sitten täällä ole käyttöä, kun ne ovat liian pieniä. 2. Stop-merkkejä on joka risteyksessä joka suunnasta tuleville. Ensin pysähtynyt saa jatkaa matkaa ensimmäisenä. Turvallista! 3. Hotellissa on aamiaisella kertakäyttöastiat, mikä on tosi outoa. Tällaista tällä kertaa. Laita, hyvä lukija, sähköpostia tulemaan, jos siltä tuntuu. :)

2 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee. Saattaapi olla moni muukin asia vähän isompaa kuin täällä kotipuolessa. Itse ainakin muistan isot ruokalautaset ja muut ruokailuvälineet. :) t. Kirsi

    VastaaPoista
  2. No joo, meillä on nyt käytössä varsin iso maasturi: Jeep Grand Cherokee. Mutta se tuntui aika pieneltä, kun kauppareissulla eteen parkkeerasi hillittömän kokoinen pick-up Ford. Autojen lisäksi suuria ovat myös ruoka-annokset. Salaatin kun tilaa, niin saa kulhon, josta voisi syödä kolme henkeä. Hyvä puoli on siinä, että varsin edullisesti saa samalla valmiiksi seuraavan päivän lounaan, kun ottaa lopun salaatin mukaan. :)

    VastaaPoista