keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Shampanjaa ja shoppailua

Nyt tulee leidijuttuja, joten herkkähipiäiset lukijat varokoot. Aloitetaan shoppailusta. Kaikki tutut tietävät, miten hyvin asia istuu olemukseeni... Mutta hei, (melkein) kaikkea pitää kokeilla. Niinpä on tullut nuuhkittua muun muassa Michael Korsin nahkaisia, iloisen värisiä käsilaukkuja, jotka sopisivat hyvin esim. kirkkaanvärisen Lamborghinin kanssa, ja hiplailtu pikkiriikkisiä useiden satojen dollareiden Burberryn kolikkokoteloita. - No, en ostanut, mutta ihan hauskaa oli. Kukapa ei pitäisi kauniista designista!

Ja tänään vielä pikku limoulla balettiin katsomaan välähdyksiä kiinan historiasta ja tarinoista. Toki lasi shampanjaa kuului kuvioon ja korkojen kopsetta. Mutta näyttävää sisääntuloa latisti hieman se, että monet lampsivat sisään lenkkareissa ja erittäin kotoisen arkisissa tamineissa. Jaahas, näin täällä. Toisaalta olisi pitänyt arvata, kun ravintolassakin miehet pitävät lippalakkeja päässä. Meille kun on opetettu, että asu tilanteen mukaan ja kultaiset käytöstavat kunniaan. Kippis!

Iloinen yllätys kuitenkin oli, että balettia oli katsomassa myös jonkin verran pieniä lapsia, joista monet tosin nukahtivat kesken esityksen. Ne, jotka eivät nukahtaneet, pysyivät hereillä vanhempien antamilla suklaakarkeilla, kuorrutetuilla popcorneilla ja muilla naposteltavilla. Samanlaista rapinaa olen kuullut joskus suomalaisessa elokuvateatterissa. No, kokemus tämäkin. Autonkuljettaja oli kyllä huippu! Kiitos siitä kuuluu tuttavalle, joka ratkaisi parkkeerausongelman näin luovalla tavalla.

Täällä voi käydä katsomassa videoita kiinalaisesta tanssista:
http://www.shenyunperformingarts.org/

P.S. Kiitokset onnitteluista. Erityisesti kiitän Suomesta lähetetyistä vaniljasokeripussukoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti