torstai 18. huhtikuuta 2013

Kommentteja, kiitos

Nyt selvisi, mikseivät kaikki ole pystyneet kommentoimaan blogia. Kiitos valveutuneen lukijan. Blogin asetuksista löytyi rasti vain rekisteröityneiden käyttäjien kohdasta. Rastin siirsin kohtaan kaikki, eli tervetuloa kuka tahansa antamaan palautetta ja kommentoimaan tekstejä.

Näin jätät kommentin: Paina tekstin alla olevaa Ei kommentteja -ilmaisua, jolloin eteen aukeaa ruutu, johon voit kirjoittaa kommenttisi. Toivon, että kommentin perään laitat etunimesi ja asiayhteyden, josta sinut tunnen (esim. Tea työ). Sitten painat tekstiä Julkaise, jolloin kommenttisi tulee kaiken kansan ja koko maailman nähtäville. Vastaan kaikkiin kommentteihin.

Kirjoittaminen innostaa muutenkin enemmän, kun saa palautetta. Lukijoitahan tällä blogilla on tilastojen mukaan muutamia kymmeniä. Eilen blogia on katseltu 30 kertaa, ja koko blogin olemassaolon aikana yli tuhat kertaa.

Kommentteja olen saanut rekisteröityneiltä käyttäjiltä yhteensä viisi kappaletta.Ne ovat näkyneet siis vain rekisteröityneille. Mutta nyt siis jatkossa kaikki pääsevät kommentoimaan ja myös näkemään kommentit. Tervetuloa availemaan sanaisia arkkuja!

6 kommenttia:

 1. Hei! Olen seurannut kirjoitteluasi tiiviisti ja ne piristävät työpäivää :). Vaikuttaa, että viihdytte hyvin, kateeksi käy teidän kokemusvuotenne! Tänään meillä on toiseksi viimeinen koris ja siirrymme pikku hiljaa kohti jalkapallokautta. Mukavia päiviä sinne suureen maailmaan!

  Terkuin,
  Anu

  VastaaPoista
 2. Moi, Anu!

  Kiva kuulla, että tekstit piristävät. Hyvin täällä viihdytään, vaikka kaikenlaista säätöä on ollut, mm. wc-istuimen vaihtoa, patterin korjausta... Mukavaa jalisaikaa sinne! Mä olen nyt vain oman lenkkeilyn ja kuntosalin varassa. Hieman pitäisi treenikertoja lisätä. ;)

  K

  VastaaPoista
 3. Moi Kati,

  Onpa teillä ollut tapahtumia ja uusia kokemuksia yllin kyllin. Iso E on lueskellut blogia ja sanoi tänään, että onpa muuten kaunis koti teillä. Kun katsoin kuvat niin on kyllä eri näköistä kuin aiemmin!! Sisustusta olet suunnitellut. Kovasti terkkuja teille kaikille!

  Kati

  VastaaPoista
 4. Kiitos terveisistä! Sisustusvisio oli alusta lähtien selkeä, mutta tavaran hankinta mutkikasta. Yksi matto haisi liikaa. Piti hankkia uusi. Yksi valaisin ei sopinut, kun siitä puuttui pistokepää. Yhdet verhot olivat erikokoiset kuin, mitä paketissa luki. Sitten meni hermot, ja päätin tehdä verhot itse. Kangaskauppaan olin varautunut inssein ja tuumin, mutta siellä käytettiinkin jaardeja... No, lopputulos on kuitenkin ok kaiken säätämisen jälkeen. Kivaa kevään alkua teille!

  VastaaPoista
 5. Kivaa Kati, kun vihdoinki pääsee kommentoimaan. Innolla luen blogia (ei varmaan tullut yllätyksenä :)) ja kadehtien katselen noita kuvia. Ihanan näköistä sekä talo, että ympäristö. Mukavaa kevättä ja innolla odottelen seuraavia päivityksiä :)

  T: Sari opistolta

  VastaaPoista
 6. Hei, Sari!

  Ei tullut yllätyksenä, että sisustusjututkin kiinnostavat. :) Voipi olla, että seuraava päivitys saattaa käsitellä "isoa omenaa".

  K

  VastaaPoista