perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kiitos lukijoille!

On ollut jännää kirjoittaa osin tuntemattomalle yleisölle ja toisaalta myös haastaa itseä näkemään maailmaa avoimin silmin. Tämä blogi päättyy tähän, mutta kommentteja otan mielelläni vielä vastaan ja niihin toki vastailen. Kiitos! Mikäli olet uusi lukija, suosittelen käyttämään blogin oikeassa palkissa olevaa sanahakua. (Taivuta sanaa eri muodoissa, jos suoraan perusmuotoiselle sanalla ei löydy hakutuloksia. Esim. palvelu - palvelua - palvelusta.) Hyviä ruokareseptejäkin löytyy.

Toista sataa käyntiä viikoittain


Blogi käynnistyi maaliskuussa 2013, ja tekstejä siinä on julkaistu yhteensä 139 kappaletta ja kommentteja 80. Blogia on käyty katsomassa tähän mennessä 10 255 kertaa. Eniten kiinnostusta blogi saavutti joulukuussa 2013, jolloin käyntejä oli yli 1 100. Vähiten kävijöitä oli kiireisenä helmikuuna 2014, jolloin käyntejä oli vain 447. Keskimäärin blogia on käyty katsomassa viikoittain noin 160 kertaa.

Viittaavina sivuina ovat eniten olleet Vampirestat.com ja Google. Lähes 70 % lukijoista on Suomesta ja noin 30 % Yhdysvalloista. Sitten hajaprosentein tulevat Venäjä, Saksa, Malesia, Ukraina ja niin edelleen. Kävijöistä 40 % käytti Firefoxia, 20 % Exploreria, yli 15 % Chromea ja Safaria ja loput muita. Windowsin käyttäjiä oli lähes 70 %, iPadin ja Macintoshin noin 10 %.

Hyvää juhannusta!


Olemme onnellisesti kotiutuneet takaisin Suomeen ja kiitollisia siitä, että seikkailumme Amerikassa sujui hyvin. Oma työnhakuni on käynnissä; työpaikkavinkkejä saa lähetellä. Saamme vielä nauttia valoisista öistä ja viileästä keskikesästä. Toivottavasti ei silti tule enää lunta ja rakeita niin kuin alkuviikosta.

Terveisiä kaikille tutuille ja tuntemattomillekin, missä ikinä olettekin! Kaikkea hyvää! Lopussa tarjoillaan kesäruno lukijoille.

:) K

Sumu hiipii ja lintujen ääni kaikuu järven pinnalla Suomen sinisenvaloisina kesäöinä.

Kesähuhu
   
Käki kukkulalla kukkui
kuin hullu
kunnes kuului
kuulas huilu

Kuuses' satakieli lausui
kai kaipuu
kaunis kaikui
kauas suun

Kuuli taivaanvuohi kaiun
ken kutsui
kesän taian
kesken torkkui

Kaiku kallioita takoi
kas, kiuru
kanssa valvoi
kaares' puun

Kyyhky täyskuunsiltaa saapui
kuin satu...

Kukas' uinui
kuudes sivu
kesäkirjan tuohisen


K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti