perjantai 9. toukokuuta 2014

Nimmareita ja pakkaamista

Kesä tuli Buffaloon! Pari päivää on ollut niin lämmintä, että pojat eivät ole kauaa jaksaneet touhuta jääkiekkotamineet päällä. Sen sijaan he pystyttivät yhtenä päivänä sisälle nimmarikojun, josta sai ostaa nimmareita. Teemu Selänne, Wayne Grezky (vai miten se kirjoitetaan) olivat Sidney Crosbyn ohella kuumaa kamaa. Oheisesta kuvasta näkee, millaisen nimmarisaaliin äiti sai.

Mukana myös Kurri, Rask, Leino...
Pikku hiljaa ollaan myyty kamaa pois ja pakkailtu. Ilmastointilaitteet myyty, samoin sohvat, tv, keittiön sähkölaitteet... Muuttotohinat kiihtyvät 20. päivää kohden. Silloin mukaan lähtevät kamat, muun muassa kerrossänky, ahdetaan konttiin. Ja muutetaan samaan hotelliin yli viikoksi, missä asuttiin, kun tulimme Buffaloon. Siellä odottaa kiva uima-allas ja aamiaisella valitettavasti kertakäyttölautaset kertakäyttöruokailuvälineineen.

Pojat pitivät eilen helteellä omaa kirppariaan tien vieressä. Tunnin verran he jaksoivat heiluttaa TOYS- eli LELUJA-lappuaan ja tervehtiä ohikulkijoita alkumenestyksen siivittämänä. He nimittäin saivat tutuille myytyä dollarilla kolme lelua. Puolen tunnin jälkeen totesi iso A: "Kauppa ei käy." Pikku A odotti, milloin yksi mies palaisi takaisin, joka oli kiinnostunut Batmanista. Taisi unohtaa.

Pojat ovat kuuluttaneet, ettei heille tule ketään buffalolaista ikävä, vaikka olemme ehtineet tutustua joihinkin ihmisiin hyvin. Niin, vuosi siihen menee, pienen tuttavapiirin luomiseen. Ja nyt sitten pian lähdetään takaisin Suomeen. Elämä on sellaista. Ystävät Suomessa odottavat, ja kiva on palata takaisin. Toisaalta, eihän sitä koskaan tiedä, jos joskus tehdään lomamatka Buffaloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti